Noul Haval M6 deja în Moldova - HAVAL Moldova
Menu

Noul Haval M6 deja în Moldova

HAVAL M6 este o mașină de familie accesibilă, care corespunde cerințelor de siguranță, confort cu dotare tehnologică optimă. Mașina este echipată cu climatizare automată, control de croazieră*, o cameră de vedere spate cu senzori de parcare*, un ecran multimedia mare, optică LED și un sistem de asistență la urcare și coborâre, care oferă încredere la volan în orice scenariu de condus. Grila radiatorului în relief împreună cu farurile LED creează un aspect elegant, iar carcasa masivă cu arcade pronunțate ale roților reflectă caracterul decisiv al modelului.

Haval M6 - news

HAVAL M6 este perfect pentru cei care apreciază confortul și adoră să călătorească – un portbagaj încăpător vă va permite să luați tot ce aveți nevoie la drum, iar rândul din spate spațios este potrivit pentru companiile mari. Interiorul mașinii oferă o serie de soluții practice: o cotieră centrală largă cu un compartiment pentru lucruri mici, o consolă centrală plutitoare pentru a economisi spațiu și o izolare fonică excelentă. Echipamentul optim, designul modern, capacitatea impresionantă și prețul accesibil conferă acestui model o competitivitate înaltă în segmentul său.

Haval M6 - news - interior

SUV-ul este echipat cu un motor pe benzină de 1,5 litri, o cutie de viteze manuală sau automată (7DCT) la alegere, cu o putere de 143 CP, un cuplu maxim de 202 Nm. Modelul M6 este disponibil pentru cumpărare în mai multe niveluri de echipare la un preț atractiv – de la 15.900 de euro.

Vă așteptăm la adresa:

Chișinău, str. Calea Orheiului 20/2
Numărul de telefon: 022-022-500

*Echipamentul vehiculului poate fi opțional și poate varia în funcție de configurație.

Toate Noutățile