PRODUCERE ȘI DEZVOLTARE - HAVAL Moldova
Menu

PRODUCERE ȘI DEZVOLTARE

Centrul tehnic Haval se află în orașul Baoding, China. Acest centru a fost proiectat de o renumită companie germană în domeniul de arhitectură și design și a fost dat în exploatare în anul 2015. Pe suprafață de 250 000 m.p. sunt situate: centrul de cercetare, centrul de testare, centrul de producere prealabilă, centrul elaborării designului, centrul de date.

Astăzi în centrul tehnic Haval lucrează mai mult de 10 mii de angajații, aproximativ o 1000 dintre aceștia sunt lideri-experții locali și străini. Designul clădirii prezintă o simbioză de artă și tehnologie, care creează spațiul confortabil pentru personal.

Specialiștii calificați și echipamente high tech oferă centrului oportunitatea elaborării noilor modele pe segmetul crossover-urilor și SUV-urilor  Haval în mod independent. Aici se desfășoară ciclul complect a lucrărilor: planificare, dezvoltarea designului, proiectare, de producere prealabilă, testarea automobilelor noi.

BAZĂ DE PRODUCERE

Uzinele Haval au fost construite cu implicarea echipei profesionale și cu tehnologii progresive. Acestea se deosebesc printr-un nivel înalt de automatizare, echipamente moderne, tehnologii avansate și abordare serioasă în verificarea calității produselor finite. O uzină se află în orașul Tianjin, iar a doua este situată în Xushui.

UZINA HAVAL ÎN TIANJIN

Baza de producere în orașul Tianjin acoperă o suprafață mai mult de 3.4 milioane de metri pătrați. Întreprindea a început activitatea în august 2011. Capacitatea anuală de producere este de 800.000 de automobile. Astăzi uzina produce crossoverul Haval H6.

Complexul de producere include: atelier de producere, atelier de sudură, atelier de vopsire, atelier de asamblare. Fiecare din ele funcționează la un nivel înalt de automatizare. Roboții sunt folosiți pentru sudarea, transportarea și transferul pieselor mari, aplicarea adezivului, îndeplinirea altor sarcini necesare. Automatizarea asigură accelerarea procesului de lucru, producerea cu precizie înaltă, reducere intensității de lucru a angajaților.

La fiecare etapă de producere automobilul trece printr-o inspecție riguroasă. La uzina Haval în Tianjin este construit cel mai mare teren de testare în China. Aici produsele finite se testează la rezistență, siguranță și confort. După examinare automobilele sunt admise spre vânzare.

UZINA HAVAL ÎN XUSHUI

Uzina a început activitatea în anul 2014. Astăzi uzina produce crossover Haval H2, Haval H6 Coupe, Haval H7, Haval H7, Haval H8 și off road Haval H9. Capacitatea anuală de producere este de 1.000.000 de automobile anual.

Pe lîngă uzina din orașul Tianjin, complexul de producere în Xushui include: atelier de producere, atelier de sudură, atelier de vopsire, atelier de asamblare. Aici la fel este prezentat un nivel înalt de automatizare și o inspecție  riguroasă  a calității. Chiar aici se află cel mai mare atelier de asamblare din China dotat cu cele mai modern echipamente – suprafață de 70 000 m.p.

Linia de testare folosește cele mai modern echipamente germane DURR, care testează toate subansamblele automobilului conform standardelor internaționale. Uzina este dotată cu cameră specială de ploaie și vânt care simulează diferite tipuri de precipitații și condiții meteorologice, precum și teste cu scufundarea automobilului în apă cu agitare. După ce automobilul este verificat de angajați și roboți, este ulterior transmis pe terenul de testare, cu 10 tipuri  de suprafețe diferite pe o lungime totală de  2400 metri.