LEASING - HAVAL Moldova
Menu

LEASING

Pentru a alege programa de leasing optimală, echipa de profesioniști din autosalonul GBS, vor ajuta clienții să decidă în vederea procurării automobilului în dependență de toate cerințele acestora. Consultanții în vânzări vor îndeplini cererea de finanțare pentru întocmirea dosarului leasing împreună cu voi. Acum, drumul spre viitoarea mașină devine mai rapid.

Puteți face calculul și să aflați informația necesară despre serviciul leasing direct în autosalonul GBS – distribuitorul oficial al automobilelor HAVAL în Moldova.

De asemenea, puteți calcula cu ușurință suma primei rate și plățile de leasing folosind calculatoarele partenerilor noștri.

Partenerii noștri

BT Leasing:

BT Leasing MD face parte din Grupul Financiar Banca Transilvania și este o companie exclusiv străină, cu o experiență de 13 ani în leasingul financiar. 

BT Leasing MD își propune să devină o companie de leasing pentru agenții economici / antreprenori locali, creând o gamă largă de produse și servicii destinate în mod special acestui segment de piață. 

MAIB Leasing:

O.C.N MAIB-LEASING S.A. este prima companie de leasing din țară, care și-a început activitatea în 2002. Este o filială a BC Moldova-Agroindbank – cea mai mare și mai stabilă bancă din Moldova. 

Scopul companiei a fost dezvoltarea serviciilor de leasing în Republica Moldova – servicii financiare competitive răspândite în toată Europa.