GWM a depășit pragul de 1 milion de vânzări anuale în 8 ani - HAVAL Moldova
Menu

GWM a depășit pragul de 1 milion de vânzări anuale în 8 ani

GWM a obținut un succes semnificativ în operațiunile sale internaționale, vânzând 1,23 milioane de unități în întreaga lume și realizând vânzări anuale de 300.000 de unități pe piețele externe. În decembrie 2023, vânzările lunare în străinătate au atins un număr impresionant de 33.476 de unități, evidențiind influența globală semnificativă a companiei.

Cheia acestei realizări impresionante este tehnologia extinsă a GWM și expertiza în strategia de piață, precum și abordarea sa de perspectivă a integrării globale. În ceea ce privește produsele, GWM își adaptează strategic ofertele pentru a răspunde nevoilor locale de pe diverse piețe globale. Cunoscut pentru motorul său puternic și capacitățile off-road, GWM TANK 500 a câștigat popularitate în Orientul Mijlociu. Bazându-se pe acest succes, modelul GWM TANK 700 prestigios s-a vândut în doar 55 de secunde în timpul prevânzării din noiembrie. GWM ORA, noul brand „energy”, a câștigat recunoaștere în Europa și Africa de Sud, fiind lider pe anumite segmente de piață.

Abordarea pragmatică și fundamentată a GWM a rezonat cu clienții din întreaga lume și a adus companiei recunoaștere și premii prestigioase. GW HAVAL H6 HEV a primit patru premii anuale majore în Brazilia. La concursul anual de modele de pick-up-uri din Africa de Sud 2023, modelul GWM P-Series a câștigat titlul de „cel mai bun model de pickup” în categoria de putere de 100-120 kW. GSM ORO 03 a câștigat cinci stele de la Green NCAP, precum și LCA și Top Gear South Africa „2023 annual Award”. GWM WAY 03, WAY 05 și RA 03 au primit un rating European ENCAP de cinci stele. Marca GWM a fost, de asemenea, prezentată în clasamentul BrandZ 2023 „China Global Brand Top 20”. Aceste premii contribuie la o creștere continuă a cotei de piață pentru vehiculele noi cu energie (NEW) GWM.

Succesul vânzărilor GWM se bazează pe angajamentul companiei față de cercetare și dezvoltare în domeniul tehnologiilor avansate. Tehnologiile proprietare H4 și H4-T se îmbunătățesc rapid ca răspuns la cerințele în schimbare ale consumatorilor. Sistemul de operare Coffee OS și ecosistemul inteligent al cabinei sunt ușor de utilizat, ceea ce ajută la îmbunătățirea experienței generale de conducere.

Angajamentul GWM față de cercetarea și dezvoltarea independentă a fost recunoscut pe scară largă pentru priceperea tehnologică a companiei, ceea ce a dus la atingerea a 300.000 de unități vândute în străinătate. Această forță certificată a facilitat colaborarea cu întreprinderile globale. În iunie, GWM a stabilit un parteneriat strategic cu Inchcape, un distribuitor major de automobile. În iulie, Fest Energy, membru al GWM holding, a semnat un acord de cooperare cu compania italiană CNR pentru implementarea proiectelor privind utilizarea energiei pe bază de hidrogen, contribuind la tranziția la energia verde. GWM a accelerat, de asemenea, producția în străinătate, deschizând fabrici KnockDown (KD) în Pakistan, Ecuador și un proiect nou în Malaezia anul trecut.

De-a lungul celor 26 de ani de dezvoltare internațională, GWM a acordat o prioritate înaltă conceptului „One GWM” și a adoptat strategia „Global Ecosystem”. Succesul companiei pe piețele externe se datorează cercetării constante, metodei orientate către utilizator, cooperării și atitudinii prietenoase.

Deschizând cortina, compania va găzdui Festivalul Global al fanilor GWM 2024 pentru a aprofunda conexiunile utilizatorilor și a împărtăși realizările. GWM și utilizatorii săi pornesc într-o călătorie nouă pe calea globalizării, anticipând un viitor luminos și comun.

Toate Noutățile