Haval H6 HEV o nouă legendă în dinastia de SUV-uri celebre - HAVAL Moldova
Menu

Haval H6 HEV o nouă legendă în dinastia de SUV-uri celebre

Great Wall Motor continuă să ne încânte cu noi produse din segmentul crossover, lansând Haval H6 HEV, cu un sistem hibrid instalat sub capotă.

Haval H6 HEV - cover

Haval H6 3rd Gen a reușit să reprezinte într-un scurt timp cheia succesului, ceea ce dovedește numărul de vânzări. Dintre cele 500 de mașini Haval vândute, liderul incontestabil este Haval H6 (peste 150 de modele vândute în decurs de 2 ani).

Haval H6 HEV - interior

Principala diferență de design între H6 și H6 HEV este exteriorul părții frontale a automobilului, care în HEV se remarcă cu o grilă actualizată, bare de protecție și optică modernizată. Arsenalul modelului include un sistem de evitare a coliziunilor, faruri electrice reglabile pe înălțime, cameră auto 360 grade*, parcare automată, cruise control adaptiv și recunoașterea semnelor rutiere. Acoperișul panoramic*, tapițeria scaunelor din piele, scaunele din față și din spate încălzite*, afișajul de proiecție W-HUD, încărcarea wireless*, ionizatorul de aer* și multe altele vor oferi un confort sporit.

Haval H6 HEV are o transmisie specializată pentru vehiculele hibride DHT. Acest lucru permite SUV-ului să funcționeze simultan cu două centrale electrice: un motor cu combustie internă și un motor electric. Când conduceți la viteze mici, sistemul comută automat între modurile: «mașină electrică» sau «hibrid», pentru a obține consumul cel mai econom de combustibil.

Haval H6 HEV este primul hibrid de la Great Wall importat în Moldova. Este echipat cu un motor hibrid de 1,5 HEV foarte eficient (4b15d), care dezvoltă 243 CP și 530 Nm. Acest lucru permite SUV-ului să accelereze la 100 km/h în doar 8,3 secunde. Consumul mediu de combustibil este de 5,2 litri/100 km.

La procurarea automobilelor HAVAL de la compania GBS, reprezentant oficial Great Wall în Moldova, veți putea utiliza serviciul de leasing sau trade-in

Vă așteptăm în salonul GBS pe adresa:

Chișinău, str. Calea Orheiului 20/2.
Pentru detalii și înscriere la test-drive apelaţi 022-022-500

* Echipamentul vehiculului poate fi opțional și poate varia în funcție de configurație.

Toate Noutățile