Menu

GWM: creșterea vânzărilor în mai 2022

În luna mai, 2022, vânzările la nivel mondial ale Great Wall Motor au fost cu 48,9%, cu 80.062 de vehicule mai mult față de luna precedentă. Dintre acestea, 12.317 exemplare au fost transmise clienților de pe piețele externe – o creștere de 59,3% față de luna aprilie.

  • – În creștere cu 43,3% față de luna precedent, 41.748 de vehicule HAVAL au fost vândute în luna mai. Dintre acestea, vânzările celui mai popular model al mărcii, HAVAL H6, s-au ridicat la 20.088 de vehicule.
  • – Vânzările mărcii ORA au ajuns la 10.768 de unități, în creștere cu 248,7% față de luna aprilie.
  • – În luna mai, Marca WEY a înregistrat 2.520 de vehicule vândute, în creștere cu 9,9% față de luna precedentă.
  • – De asemenea, 8.018 clienți au devenit proprietari de vehicule marca TANK în luna mai, în creștere cu 32,2% față de aprilie.
  • – GWM Pickup a vândut 17.008 vehicule în întreaga lume, în creștere cu 29,9% față de aprilie. Dintre acestea, vânzările camionetei GWM POER au ajuns la 13.190 de exemplare. În calitate de lider de piață chineză pe segmentul pickup-ului, pentru acest model, compania a depășit cu succes 300.000 de unități vândute.

În era dezvoltării mașinilor inteligente, GWM investește activ în cercetare și dezvoltare, încorporând cele mai recente progrese tehnologice în modelele de producție. Datorită acestui fapt, din ce în ce mai mulți cumpărători acordă atenție mărcilor concernului, iar ponderea mașinilor inteligente este în creștere. Prin urmare, în luna mai, ponderea vânzărilor ale modelelor în valoare de peste 20.000 de euro a fost de 14,9%. Vehiculele bazate pe platformele inovatoare L.E.M.O.N, TANK și COFFEE Intelligence au reprezentat 64,1% din vânzări, în timp ce modelele inteligente au constituit 82,9%.

Conform strategiei sale globale, GWM se concentrează pe soluții inovatoare și aduce pe piață modele dotate cu tehnologii avansate. Hybrid L.E.M.O.N. DHT a câștigat recunoașterea în industrie pentru eficiența sa ridicată, performanța, gama completă de viteză și adaptabilitatea la orice scenariu de conducere. În present, GWM are o gamă de vehicule hibride bazate pe L.E.M.O.N. DHT: WEY Latte DHT, Mocha DHT-PHEV, Macchiato DHT, Macchiato DHT-PHEV și HAVAL H6S DHT. În acest an, compania va introduce și noi produse cu sistem hibrid L.E.M.O.N. DHT.

Concernul GWM lucrează la modernizarea platformei intelectuale COFFEE Intelligence. Următoarea generație de arhitectură de sisteme electrice și electronice, care va fi introdusă oficial în 2022 este GEEP 4.0. Inițial, pe platformă vor fi produse noi vehicule electrice și hibride, după care vor fi integrate în gamă întreaga de modele. Arhitectura nouă GEEP 4.0 este focusată pe utilizator și, prin urmare, construită pe una orientată pe servicii (SOA). În plus, în timpul dezvoltării au fost folosite API-uri deschise, ceea ce oferă oportunități de extindere a funcționalității și de integrare a mașinii cu serviciile cloud. Designul flexibil al GEEP 4.0 permite ca platforma să fie utilizată atât pentru vehicule hibride, cât și pentru vehicule complet electrice.

GWM a pus o bază solidă pentru dezvoltarea tehnologiilor inovatoare – acest lucru aduce vehiculele mărcilor grupului la un nivel superior. În 2022, ca parte a strategiei adoptate, GWM își va continua transformarea într-o companie de tehnologie globală, oferind produse extrem de inteligente utilizatorilor din întreaga lume.

Toate Noutățile