Menu

Crossover-ul brutal Haval Dargo este deja în Moldova

Haval Dargo este un crossover off-road extrem de funcțional, care are aspect brutal.

Haval Dargo - front

Haval DARGO de tip nou ocupă o nișă într-o categorie care, la scara de clasificare a mașinilor, se află între funcționalitatea unui crossover urban și capacitatea off-road a unui SUV. Combinația dintre avantajele a două categorii SUV diferite într-un singur model îi permite lui Haval DARGO să se simtă încrezător în orice tip de conducere.  Acesta se va încadra perfect în condițiile peisajului urban și va deveni un partener de încredere pe traseele off-road de complexitate dificilă.

Haval Dargo - rear

Crossover-ul Haval DARGO a primit o gamă largă de culori:

Haval Dargo - culori

Interiorul mașinii Haval DARGO combină un nivel excepțional de confort și tehnologie: panoul frontal cu ecrane digitale într-un design fără cadru se îmbină perfect în stilul modern al crossover-ului. Pentru un control inteligent comod, se utilizează un panou de instrumente digital cu ecran de 10.25 inci, un afișaj de proiecție și un ecran tactil cu sistem multimedia de 12.3 inci cu platforme Android Auto și Apple CarPlay încorporate, care ajută proprietarul să integreze complet funcțiile smartphone-ului în mașină: navigarea, aplicațiile pentru ascultarea muzicii, mesageria etc.

Haval Dargo - interior

La fabricarea scaunelor s-a utilizat piele în combinație cu inserții din piele întoarsă, toate acestea arată și se simt plăcut. Există un pachet complet de încălzire – volan, parbriz, duze de spălare, scaune față. Climatizarea cu două zone este completată de un purificator de aer ionizat. Scaunul șoferului este echipat opțional cu ventilație, memorie și un masaj pe cinci niveluri.

Motorul turbo nou de 2 litri cu o capacitate de 192 CP este responsabil pentru unitatea de putere și lucrează în pereche cu o cutie de viteze robotizată cu 7 trepte, care combină confortul unui „automat” clasic și o viteză mare de reacție la pedala de accelerație.

Haval Dargo - engine

Crossover-ul Haval DARGO extrem de funcțional este echipat cu un sistem inteligent de tracțiune integrală 4WD, un sistem de selectare a modurilor de conducere dintre cele 8 disponibile: eco, sport, standard, zăpadă, noroi, nisip, iarbă/pietriș și denivelări.  Cele 14 radare și 5 camere sunt responsabile pentru implementarea elementelor de conducere autonomă de nivel L2 (ADAS).

Siguranța este primordială. Haval DARGO este echipat cu 7 airbag-uri: airbag-uri frontale și laterale pentru rândul din față, precum și airbag-uri cortină pe toată lungimea salonului. Există o pernă suplimentară sub volan care protejează genunchii și tibiile șoferului.

La cumpărarea automobilului Haval de la reprezentantul oficial – compania GBS, veți putea utiliza serviciul de leasing sau trade-in. Beneficiați de garanţie pe parcursul perioadei de 3 ani, sau în limita parcursului de 100.000 km.

Vă asteptăm pe adresa:

Chișinău, str. Calea Orheiului 20/2

Telefon de contact: 022-022-500

Toate Noutățile