Menu

Vânzările Haval în Moldova au atins cifra de 100 de automobile

În cinstea primei aniversări de la deschiderea showroom-ului HAVAL, Autosalonul GBS continuă seria de evenimente frumoase. Suntem încântați să vă anunțăm că, după un an de activitate, familia HAVAL a atins cifra de vinzari de 100 de mașini. Da, suntem 100! Și pe 25 Noiembrie 2020 am felicitat doi proprietari de automobile HAVAL, deoarece concomitent doi clienți au devenit stăpâni ai SUV-ului HAVAL H9 și crossover-ul HAVAL H6.


Cuvintele calde adresate noilor membri ai familiei noastre, surprizele neașteptate și darurile valoroase au mărit entuziasmul pe care îl simte fiecare posesor al unei mașini noi.

Directorul Autosalonului GBS, Alexandr Korsac, a comentat acest eveniment:

„Nu încetez să afirm că  fiecare din clienții noștri sunt valoroși pentru noi, deoarece fac parte din noua familie. Clienții noștri sunt oameni ambițioși cu opinii moderne care nu au stereotipuri învechite. Îi respectăm și facem totul pentru a le oferi un produs de calitate la un preț rezonabil.”


Din toată inima îi felicităm pe Serghei Rizov și Ivan Bulicanu, care au procurat cel de al 100 și 101 automobil Haval. Le dorim călătorii sigure, prețuri scăzute la combustibil, momente fericite la volanul Haval.

Rămâne de adăugat că Autosalonul GBS este mereu dispus să ofere diferite modele atît din stoc cît și la comandă, în diferite culori la cele mai atractive prețuri.

Vă așteptăm la Autosalonul GBS de pe Calea Orheiului 20/2!

Toate Noutățile