Menu

Noul Haval H6. SUV-ul de nouă generație.

Great Wall Motor a prezentat nouă generație a SUV-ului Haval H6, care a devenit un adevărat bestseller, ajungând la 376.864 de unități în 2020.

Noul SUV cucerește de la prima vedere, este un lider absolut, întotdeauna pregătit pentru orice teste și aventuri incitante!

Crossover-ul actualizat are dimensiuni mai mari decât predecesorii săi, în funcție de configurație poate fi dotat cu un motor turbo pe benzină de 1.5 litri sau 2.0 litri. Pentru oricare dintre motoare puteți alege între tracțiunea față sau tracțiunea integrală.

SUV-ul se bazează pe platforma de ușoară greutate, numită L.E.M.O.N., capabilă să reziste chiar și la cele mai severe crash-teste. Datorită caroseriei ușoare noul Haval H6 a devenit cu 14,5% mai economic.

Interiorul mașinii surprinde cu stilul său minimalist, completat de elemente spectaculoase: selector de viteze rotativ, tablou de bord digital de 10.25 inci și un ecran tactil cu sistem multimedia de 12.3 inci. În interioul dotat cu linia de echipare TOP, vă veți simți excelent, încă din prima clipă: acoperiș panoramic, proiector pe parbriz W-HUD, sistemul de climatizare cu zonă duală precum și funcțiile și dotări speciale, care oferă confort optim în timpul călătoriei.

Pe lângă exteriorul și interiorul actualizat, a treia generație Haval H6 impresionează cu o gamă largă de echipamente – una dintre cele mai remarcabile din segmentul său. SUV-ul oferă un nivel ridicat de confort și numeroase dotări, ca de exemplu sistemul de vizualizare 360 °, asistentul pentru parcare, senzori de ploaie și lumină care se declanșează în condiții meteorologice instabile sau când nivelul luminii de zi se schimbă.

Nivelul fără precedent de confort și sistemele de siguranță active și pasive, combinate cu noul design al SUV-ului actualizat, îndeplinesc pe deplin toate cerințele conducătorilor auto și stabilesc un nivel nou de standarte de călătorie.

Alegeți simplitatea și aflați răspunsuri la toate întrebările testând noul SUV Haval H6 în condiții reale de trafic.

Vă așteptăm în salonul GBS pe adresa:

Chișinău, str. Calea Orheiului 20/2.

Pentru detalii și înscriere la test-drive apelaţi 022-022-500

*Echipamentul vehiculului poate fi opțional și diferă în funcție de echipament.

Toate Noutățile