Menu

Joy Life On. Nu puneți viața pe pauză! Fiți în trend!

Simțiți energia noului Haval Jolion. Exclusiv în showroom-ul GBS, mai multe impresii și drive.

Producatorul auto GWM continuă ofensiva pe segmentul SUV-urilor, cu lansarea în producție noul SUV, care a trezit un mare interes în rândul conducătorilor auto din întreaga lume.

Mașina este perfect adaptată condițiilor locale și este creată pentru cei care apreciază individualitatea, confortul și inovații.

Mașina se bazează pe platforma de ușoară greutate, numită L.E.M.O.N. Este o nouă generație de autovehicule cu consum redus de combustibil și funcționalitate sporită a vehiculelor. Potrivit inginerilor companiei, această platformă, în combinație cu o caroserie de înaltă rezistență, este capabilă să reziste chiar și la cele mai severe crash-teste.

Un duo izbitor de design elegant și finisaje interioare de înaltă calitate — acestea atrag atenția la prima vedere. Grila cromată, farurile cu fază scurtă și lungă cu LED-uri și acoperișul panoramic se îmbină perfect cu designul inovator al vehiculului*.

Interiorul spațios al SUV-ului este finisat în stilul luxului progresiv și impresionează prin gamă variată de echipamente. Astfel, mașina este echipată cu un afisaj LCD al computerului de bord de 7 inci și un ecran multimedia de 12,3 inci, precum și control climatic cu zonă duală și un sistem multimedia, care acceptă interfețele moderne Apple CarPlay și Android Auto*.

La showroom-ul GBS, SUV-urile Jolion sunt prezentate în 4 versiuni de echipare, destinate cumpărătorilor diferiți. Christopher Zarlenga, șeful de design al GWM, a declarat: „Acest vehicul își va încânta întotdeauna proprietarii cu ușurința în manevrare, design și conceptul Joy Life On”.

În timpul conducerii acestui vehicul, vă veți simți confortabil și în siguranță, deoarece producătorii au avut grijă de airbag-uri frontale și laterale, a unui sistem de monitorizare continuă a unghiurilor moarte și a detectării obiectelor în zona de mișcare a vehiculului, 4 moduri de conducere (standard, eco, sport, zăpadă) și chiar senzorii de parcare automată.

Am reușit să asigurăm că Haval Jolion își va face față acestei sarcini – de a oferi beneficii economice și productivitate maximă, încântându-i pe proprietari în fiecare zi, pentru că GWM mereu concentrează pe asta.

Managerii showroom-ului GBS vor răspunde cu plăcere la orice întrebare și vor oferi informații mai detaliate oricui decide să cumpere unul dintre cele mai bune SUV-uri din clasa sa.

Testați Haval Jolion în condiții reale și simțiți plăcerea de a conduce.

Vă așteptăm în salonul GBS pe adresa:

Chișinău, str. Calea Orheiului 20/2.

Pentru detalii și înscriere la test-drive apelaţi 022-022-500

*Echipamentul vehiculului poate fi opțional și diferă în funcție de echipament.

Toate Noutățile