Menu

A venit timpul pentru NEW HAVAL H2!

Autosalonul GBS este distribuitorul oficial al automobilelor HAVAL în Republica Moldova și anunță premiera versiunii actualizate a crossover-ului urban compact NEW HAVAL H2.

Datorită modificărilor versiunea nouă NEW HAVAL Н2 oferă preț accesibil celor care apreciază automobilele cu dotări bogate și atractive.

Deja în a două jumătate a lunii martie 2020, în Moldova vor starta vânzările automobilului NEW HAVAL H2. Printre principalele modificări vă așteaptă actualizări de design exterior și interior (acoperiș panoramic, jante elegante si salon combinat în două culori), dar, de asemenea, apariția unor astfel de opțiuni suplimentare ca frâna de parcare electronică și aplicația Carplay, care vă permite să conectați telefonul mobil și să vă bucurați de dispozitive multimedia simplu și accesibil.

NEW HAVAL H2 este echipat cu optica nouă generală LED și grilă hexagonală a radiatorului care în combinație creează o nouă imagine elegantă și dinamică modelului.

În dotarea de bază sunt incluse două airbag-uri frontale, ABS+EBD, cruise-control, ESP de generația 9 Bosch, sistem de pliere a scaunelor din spate, camera retrovizoare cu marcaj dinamic, sistem Carplay și smart key. În versiunea Intelligent apar airbag-uri suplimentare laterale și perdele de siguranță, banchete din piele, senzor de lumină și ploaie, precum și scaunul șoferului reglabil în 6 direcții.

Vă așteptăm în autosalonul GBS la Chișinău, Calea Orheiului 20/2

+373 22 022 500

Toate Noutățile