În Moldova s-a vândut cel de-al 500-lea automobil Haval - HAVAL Moldova
Menu

În Moldova s-a vândut cel de-al 500-lea automobil Haval

Compania GBS, distribuitorul oficial al mașinilor HAVAL în Moldova, a depășit pragul celor 500 de mașini vândute în țară.

haval

Proprietara automobilului HAVAL H6 “aniversar” este Purici Iulia. Cheile de la mașina nouă, precum și cadoul – un weekend la Complexul Turistic Purcari, au fost înmînate solemn de directorul salonului auto Alexandr Corsac.

Haval

În 2022, brandul HAVAL sărbătorește 3 ani de prezență pe piața din Moldova. În prezent, HAVAL vinde în Moldova 6 modele, inclusiv H6 3rd Gen, care rămâne cea mai populară mașină străină.

O caracteristică specială a modelului H6 este caroseria ușoară, dar durabilă, bazată pe platforma modulară avansată L.E.M.O.N, capabilă să reziste chiar și celor mai dure teste de impact. Interiorul mașinii este realizat în stil modern minimalist: selector de viteze rotativ, un tablou de bord digital de 10.25 inci și un ecran tactil multimedia de 12.3 inci, iar configurația TOP include un acoperiș panoramic și display de proiecție HUD care permite șoferului să citească informații de pe parbriz fără a distrage atenția în timpul conducerii mașinii. SUV-ul este echipat cu camere de supraveghere la 360°, un asistent de parcare autonom, un sistem de intrare fără cheie, senzori de ploaie și lumină, control inteligent IACC în viraje, control adaptiv de croazieră ACC și un sistem de recunoaștere a semnelor rutiere TSR.

La cumpărarea mașinei HAVAL de la reprezentantul oficial – compania GBS, veți putea utiliza serviciul de leasing sau trade-in, precum și serviciul de garanție al mașinii timp de 3 ani sau kilometraj de 100.000, în funcție de ceea ce se întâmplă mai întâi.

Vă așteptăm pe adresa:

Chișinău, str. Calea Orheiului 20/2
Telefon de contact: 022-022-500

Toate Noutățile