Menu

PENTRU PRIMĂ DATĂ ÎN MOLDOVA – SHOWROOM HAVAL! VIITORUL DEJA E AICI!

Pe dată de 25 octombrie 2019 la autosalonul GBS a avut loc deschiderea oficială a Showroom-ului HAVAL.

HAVAL este reprezentat în exclusivitate de crossover-uri și SUV-uri, care se deosebesc prin excelența lor în exterior și în interior. Acest brand mondial se remarcă prin calitate, fiabilitate, un nivel de confort inegalabil și prețuri accesibile.

HAVAL  este un brand independent create de Great Wall Motors. Denumirea mărcii „HAVAL” provine de la sintagma engleză „I have all”. Modelele acestui brand mereu surprind prin caracteristicile tehnice bogate. Conform ideii sale filosofice: „Totul” înseamnă o familie puternică, o muncă interesantă, prieteni fideli și siguri.

În cadrul deschiderii oficiale, oaspeții care au venit la petrecerea VIP au putut să aprecieze toată gama modelelor HAVAL, să guste din tăiețeii tradiționali chinezești cu carne și legume Chi Wok, să participe la o ceremonie autentică a ceaiului, să vadă LED Show Zemelyane și dansul chinezesc cu săbii „Taichi”.

La eveniment au participat peste 150 de persoane, printre care au fost și reprezentanții Ambasadei Republicii Chineze, ai Ambasadei Kazahstan, ai Ambasadei Belarus, ai Ambasadei Azerbaidjan, directorul general HAVAL în Ucraina, bloggeri auto, AutoExpert, Piata Auto, Jurnal TV, Agro TV și alții invitați și prietenii remarcabili.

Până la deschiderea oficială, familia Haval din Moldova a fost completată cu 14 norocoși, cărora compania GBS le-a mulțumit cu certificate cadou, și pentru ei prima deservirea tehnică va fi gratuită.

La sfârșitul serii, oaspeții au fost plăcuți surprinși de carduri cadou cu valoare nominală de 1000 de euro pentru procurarea H6 / H9 și de biscuiți chinezești cu predicții, iar primul cumpărător HAVAL, după deschiderea oficială, va primi în dar – alarmă profesională Pandora.

Ziua deschiderii este o nouă etapă importantă în dezvoltarea companiei GBS, care va sărbători a 25-a aniversare anul viitor. Iar această nouă direcție în afaceri este vișina de pe tortul aniversar festiv!

Automobilele HAVAL deja au cucerit mai mult de 40 de țări ale lumii și acum le puteți procura și în Moldova.
Vă invităm în autosalonul GBS pentru a face cunoștință cu toată gama de modele, pentru a simțiți toate avantajele acestor modele la test-drive. Veniți și obțineți cea mai bună ofertă pentru a deveni posesorul unui automobile de vis.

Etichete:

Toate Noutățile