Menu

Autosalonul GBS: Un an împreună cu HAVAL

Autosalonul GBS afirmă cu certitudine că HAVAL în Moldova este un fenomen serios și de durată!

Pe 25 octombrie brandul de automobile Haval a sărbătorit prima sa aniversare pe piața Moldovei. SUV-urile Haval au fost îndrăgite de șoferii moldoveni datorită gamei largi de modele și varietății funcțiilor în complectația de bază. Denumirea brandului provine din engleză: „I Have All”, ce semnifică “Eu am totul”, iar cuvântul “Tot” semnifică familie puternică, profesie interesantă, prieteni adevărați și automobil de încredere.

Evoluția brandului Haval s-a dovedit a fi uimitoare la nivel mondial. Cifrele vă vor ajuta să vă asigurați că Haval este un jucător serios.

În anul 2013, când marca Haval a apărut în lume, vânzările într-un an au ajuns la numărul de 400.000 automobile. La ziua de azi, numărul este mai mare de 6.000.000 automobile. Doar în luna septembrie a anului curent în lume s-au vândut 79.120 de SUV-uri Haval. Pentru a ajunge pe primul loc în lume la categorie SUV, Haval a încadrat în lucru mai mult de 1500 persoane din diferite țări.

Numărul țărilor unde se vinde marca Haval a crescut, trecând pragul de 60. Inginerii Haval au hotărât să nu folosească tehnologiile vechi, să schimbe conceptul de “crossover”, bazându-se pe inovații și siguranță. Succesul brandului Haval vine de la perseverența și înțelepciunea poporului chinez: “Milioanele de chinezi nu greșesc niciodată!”

Gama de modele Haval în Moldova:

Haval H2 este echipat cu tehnologii noi, menite de a crea confort, cu putere eficientă, design modern și un nivel înalt de siguranță. Combinând o mulțime de opțiuni utile, la un preț accesibil, acest SUV urban compact prezintă o simbioză absolută a raportului preț-calitate. În autosalonul GBS, modelul Haval H2 este accesibil cu motorul 1.5T, cutia mecanică sau automată, cu tracțiune integrală și față.

All New Haval H6 – un lider adevărat. Datorită proprietății sale de a manevra și dinamicii care o posedă, acest automobil vă oferă siguranță pe drumurile noastre non-conformiste. Este accesibil cu motor 1.5T și 2.0T benzină, cutie automată și tracțiune față.

Haval H9 – este un SUV pe ramă cu tracțiune integrală, care combină în sine capacitatea sporită de trecere, salon confortabil și tehnologii avansate. Cele menționate mai sus demonsrează, că modelul dat este unul dintre cele mai atractive în acest segment. Este accesibil cu două motoare 2.0T motorină și 2.0T benzină.

În cinstea sărbătorii, oferim tuturor cumpărătorilor un certificat pentru prima deservire tehnică – gratuită. Oferta este valabilă în perioada 25 octombrie – 15 noiembrie 2020.


Înscrieți-vă pentru un test drive https://haval.md/inregistrarea-test-drive-haval/

Vă așteptăm în autosalonul GBS:

Chișinău, Calea Orheiului 20/2

+373 22 022 500

Toate Noutățile