Menu

All New Haval H6: campionul vânzărilor!

De la prezentarea și lansarea SUV-ului Haval H6 în anul 2011, peste 3.000.000 de mașini au fost vândute în întreaga lume. All New Haval H6 a devenit lider detaşat şi a fost cel mai bine vândut automobil deja de 10 ori.

Pe 27 martie 2020, în cinstea unui astfel de eveniment la scară largă, a avut loc o ceremonie cu difuzare online, care a permis clienților din întreaga lume să asiste la descoperirea datelor de vânzări All New Haval H6.

În ciuda tuturor dificultăților All New Haval H6 face pași siguri spre succes. Datorită curajului și perseverenței, acest SUV carismatic și de încredere a devenit campionul legendar în istoria pieței auto chinezești și este inclus în clasamentul primelor Top-10 SUV-uri din lume.

În cadrul ceremoniei online vice-președintele Great Wall Motors Li Ruifeng cu mândrie deosebită a menționat, că brand-ul Haval are acum un temei solid, pentru a concura cu cele mai puternice branduri auto mondiale, ceea ce ajută consumatorilor din toată lumea să conștientizeze calitatea chineză și posibilitățile înalte de producere auto.

Brand-ul Haval este recunoscut și înalt apreciat la nivel mondial, vândut în mai mult de 60 de țări ale lumii, inclusiv și în Moldova.

Vă invităm să faceți parte de familia internațională Haval!

Toate Noutățile